Guia intereactiva d'acollida per a persones nouvingudes - MAÓ

Compartim aquesta guia d’acollida que vol ser una eina pràctica i útil per a totes les persones que arribau a Menorca, perquè pugueu tenir a mà la informació necessària per a la vostra vida quotidiana: salut, educació, serveis socials i comunitaris, habitatge, treball, cultura, esport, etc.

El Fons Menorquí de Cooperació, de manera conjunta amb tots els ajuntaments de Menorca i el Consell Insular, ha preparat  la guia d'acollida que teniu a les mans, que pretén facilitar-vos la integració i ser-vos d'utilitat a totes les persones que, a partir d'aquest moment, començau a residir en aquesta terra.

Els serveis i recursos que posa a disposició cada municipi són diversos; alguns són locals i d’altres, insulars. Per tant, consideram fonamental poder-vos oferir, com a persona nouvinguda, un itinerari que us permeti accedir fàcilment als recursos i conèixer-ne les seves característiques.

L'objectiu final de l'acollida és aconseguir un funcionament social autònom de cada persona.
En els següents enllaços podeu descarregar la guia en 4 idiomes (català, àrab, francés i anglés).

Carrec:
Fons Menorquí de Cooperació
DOCUMENTS ADJUNTS
01_FONS MENORQUI-GUIA-Mao_CAT.pdf 02_FONS MENORQUI-GUIA-Mao_ARAB.pdf 03_FONS MENORQUI-GUIA-Mao_ENG.pdf 04_FONS MENORQUI-GUIA-Mao_FRA.pdf