II CONCURS DE NOVES NARRATIVES / S'AMPLIA EL TERMINI FINS EL 31 D'OCTUBRE

AMPLIEM EL TERMINI D'ENTREGA DEL 2N CONCURS DE NOVES NARRATIVES PER A UN MÓN MILLOR.

Aquesta convocatòria pretén fomentar la creació literària i ser un espai en el qual les persones participants puguin expressar les seves inquietuds lliurement i transmetre la seva visió del món a través de l’escriptura.

Qualsevol dels relats presentats haurà de tenir com a tema central la MIGRACIÓ I EL MOVIMENT DE PERSONES.

Els moviments migratoris són un fenomen rellevant en el context actual de globalització. El creixement de la població als països en vies de desenvolupament, la desigualtat econòmica mundial i la pobresa, els conflictes bèl·lics i la crisi climàtica són alguns dels fenòmens econòmics i socials que impulsen, cada vegada més, els fluxos migratoris. Les persones es mouen per garantir la seva pròpia seguretat fugint de persecucions o violències i també cercant una oportunitat per millorar les seves condicions de vida.

Aquest certamen es planteja com una manera de donar visibilitat, a través de la narrativa, a realitats quotidianes o fictícies que mostren aquest moviment de persones dins dels països o entre països.

Les modalitats del concurs són: microrelat i relat curt.
Microrelat: consisteix en textos originals i amb un màxim de 820 caràcters.
Relat curt: consisteix en textos originals amb un mínim de 5 fulls i un màxim de 15 fulls (a una cara de mida DIN-A4; cada pàgina ha de contenir de 25 a 30 línies, en lletra Arial, cos 12 i interlineat 1,5). Totes les pàgines han d’estar numerades, a excepció de la portada.

Les propostes es poden presentar entre el 6 de febrer de 2023 i el 31 d'octubre de 2023 (ambdós inclosos).

DOCUMENTS ADJUNTS
Bases II concurs Noves Narratives Fons- ampliació termini.pdf