Formació presentcial: "Identificam el racisme, visibilització i sensiblització envers les discriminacions"

Durant els mesos de febrer i març, dins el marc del projecte Acollim que realitza el Fons Menorquí de Cooperació amb l'IES Biel Martí, s'han dut a terme direrents tallers tant per l'alummat com per el professorat del centre amb l'objectiu principal d'actuar de manera oberta i respectuosa en relació a la diversitat cultural per mitjà de l’anàlisi crítica i el rebuig de prejudicis, estereotips i qualsevol tipus de discriminació, amb la finalitat d’esdevenir persones compromeses i responsables en la construcció de relacions interculturals basades en l’equitat, la justícia i la inclusió social.

El proper dimarts dia 28 de març es du a terme una formació presentcial impartida per la Desirée Bela-Lobedde Boleche. La sessió duu per títol "Identificam el racisme, visibilització i sensiblització envers les discriminacions".

La Derirée Bela és escriptora, conferenciant i col·laboradora a mitjans de comunicació. Autora de varis llibres: "Ser mujer negra en España", "Minorías. Historias de desigualdad y valentia" i "Color carn". També es dedica a acompanyar persones particulars i institucions en el seu despertar antirracista a través de formaicons presencials i en línia.