#TOQUEERLAB / Transfeminisme, pensament crític i acció social

#ToQueerLAB és un laboratori de formació, reflexió i acció social que té com a objectiu promoure el pensament crític i l'acció col·lectiva a Menorca, per a col·laborar amb l'erradicació de la LGTBIfobia i el masclisme, des d'una perspectiva feminista interseccional.

Amb aquest espai transfeminista desitgem potenciar la crítica social, oferint una sèrie d'eines i metodologies recuperades de la teoria feminista, queer i trans*, possibilitant així la construcció de coneixement situat, les xarxes comunitàries i les aliances estratègiques. Produint, al mateix temps, estratègies pedagògiques, polítiques i socials concretes i transformadores.

No es tracta només d'un seminari o procés de formació, sinó més aviat d'un laboratori de producció de sabers locals, intercanvi d'experiències i foment de les xarxes comunitàries que busca incidir en els processos de transformació social de la nostra illa.

El procés es divideix en 3 laboratoris:

#TOQUEERLAB1: 3-4 de febrer de 2023 (Ciutadella, Menorca)
#TOQUEERLAB2: 17-18 de febrer de 2023 (Alaior, Menorca)
#TOQUEERLAB3: 24-25 de febrer de 2023 (Maó, Menorca)

Cadascun dels laboratoris té una durada de 9 hores i segueix la següent estructura:

Node1 #Form/acció: divendres de 18h a 21h
Node2 #FemXarxa: dissabte de 10h a 13h
Node3 #Cotreball: dissabte de 15h a 18h

Una vegada realitzats els tres laboratoris, es proposa que el procés de treball col·lectiu finalitzi amb un inici: la posada en pràctica de les estratègies construïdes conjuntament, a partir de l'organització col·lectiva d'una acció prevista el 8 de març de 2023.

PER A MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PROGRAMA I EL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

https://filosamenorca.wordpress.com/toqueerlab/

Carrec:
Filosa Associació