GUIA DE BONES PRÀCTIQUES DE TURISME SOSTENIBLE “MENORCA 2030. TE LA IMAGINES?”

Ja tenim disponible el recull de bones prèctiques de turisme sostenible "Menorca 2030. Te la imagines?. Estratègies inspiradores per a la sostenibilitat dels allotjaments turístics de Menorca"

Aquesta guia es va presentar el mes passat a l'Ateneu de Maó i ja està traduida a diferents idiomes (català, castellà i anglès).

La guia s'ha pogut dur a terme gràcies al finançament de la Fundació Asmar, Catalina Mercadal i de l'Ateniu de Maó i vol contribuir a conscienciar a tots els actors vinculats al turisme de Menorca. Vol posar en valor els esforços que el sector d’allotjament turístic està realitzant en l’àmbit de la sostenibilitat per així contribuir a la prosperitat de la comunitat i del territori i assolir els 17 ODS que marca l'Agenda 2030.

- Un total de 13 establiments hotelers han participat en l’elaboració d’aquesta publicació digital.

- El recull compila les iniciatives i esforços que els allotjaments turístics desenvolupen en temes de sostenibilitat i circularitat.

- La publicació està adreçada a les persones residents i visitants per conscienciar-los sobre la sostenibilitat en el turisme.

- El Fons Menorquí de Cooperació amb aquesta guia vol donar a conèixer els ODS a través d’un sector empresarial tan clau per Menorca com és el dels allotjaments turístics i per això convida a que ens apuntem a l’Agenda 2030, que marca unes fites universals per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar la vida de les persones a tot el món.

En els següents enllaços podeu descarregar la guia completa.

DOCUMENTS ADJUNTS
01_Menorca 2030_CAT_0.pdf 02_Menorca 2030_CAS_0.pdf 03_Menorca 2030_ENG_0.pdf