ENTREGA DE PREMIS I CONCURS NOVES NARRATIVES PER UN MÓN MILLOR

Direcció:
Carrer Hospital de Santa Magdalena 1
Horari:
19:30h

Aquest divendres 2 de desembre tindrà lloc l'acte d'entrega de premis del 1ER CONCURS DE NOVES NARRATIVES PER UN MÓN MILLOR per a joves entre 16 i 30 anys, organitzat pel Fons Menorquí de Cooperació.

Us convidam a venir a gaudir de l'acte a les 19:30h a la Sala de cultura Ciutadella. Comptarem amb la representació de dues obres de TEATRE DE BUTXACA relacionades amb punts clau dels ODS de la Agenda 2030.

 

PROGRAMA:

 

19.30 – 19.35

Benvinguda, agraïments i context del projecte.

Martí Riera, President del Fons Menorquí de Cooperació, o bé,

Marga Benejam, Gerent del Fons Menorquí de Cooperació

 

19.35 – 19.50

Lliurament del Premi menció especial.

Lliurament del Segon premi relat curt.

 

19.50 – 20.05

Píndola microteatre: FILL DE PUTA: Drama. Monòleg des de la perspectiva d'en Pau, un nen de vuit anys que a partir de la realitat i la imaginació, ens explica el pitjor dimecres de la seva vida. Un relat que parla de la maldat, de les contradiccions del món dels adults, de la por i el dolor. 

Fill de puta, encaixa amb temàtiques com pobresa, prostitució, violència masclista, solidaritat amb el tercer món, desigualtats social, etc...

 

20.05– 20.15

Lliurament del Primer premi relat curt.

 

20.15– 20.30

Píndola microteatre: EL REFREDAT COMÚ: Comèdia. Després de segles infiltrats entre els terrícoles i estudiant-los, a en Cosmo i la Nova els toca tornar a casa. La decisió ja ha estat presa pels de dalt. Una peça que es pregunta, en clau de comèdia, què significa ser humà, com ens relacionem amb el nostre planeta i, de passada, si ens hauríem d'extingir ara, o una mica més tard. Una sàtira sobre les petites coses que ens fan ser com som. 

El refredat comú podria encaixar des d'un punt de vista divertit i extraterrestre sobre les conductes humanes que repercuteixen en el nostre planeta. Tags: #CanviClimàtic #Autocrítica #ConductesHumanes #CiènciaFicció

 

20.30– 20.40

Comiat i Cloenda

Organitzador:
Fons Menorquí de Cooperació