Acció formativa: “La prostitució, una realitat que ens envolta”

22/09/2022
Horari:
De 9.00 a 14.00h

Dins el programa de formació contínua del Fons Menorquí de Cooperació us presentam la propera acció formativa “La prostitució, una realitat que ens envolta” que tindrà lloc el dijous 22 de setembre de 9 a 14h al Centre de Convencions des Mercadal.

El principal objectiu és donar eines i capacitar als professionals d’àmbit social, sanitari i personal d’atenció pública a les administracions públiques, per a conèixer i aplicar el pla autonòmic Balear contra la tracta I l’explotació sexual i l’abordatge de la prostitució, i aconseguir una adequada atenció i actuació amb les persones en situació de prostitució.

També es pretén capacitar a professionals per ampliar els seus coneixements sobre l’àmbit de la prostitució i l’explotació sexual, per tal de sensibilitzar a la població del seu territori i poder donar una atenció integral a les PSP (persones en situació de prostitució).

A més, s'intenta capacitar a professionals sociosanitaris i policia local per a la possible detecció, intervenció i/o derivació de dones i nines possibles víctimes d’explotació sexual.

 

Cartell_formacio_prostitucio

 

Carrec:
Metges del Món
Organitzador:
Fons Menorquí de Cooperació
DOCUMENTS ADJUNTS
Programa formació "La prostitució, una realitat que ens envolta"