Ja es pot visualitzar el cicle de webinars 'Fronteres. Territoris de no drets'

  • ponents webinars sobre fronteres

Ja es poden visualitzar al canal del Fons de Youtube tant el resum més destacat dels ponents com les sessions completes del cicle de webinars 'Fronteres. Territoris de no drets', que hem organitzat conjuntament el Fons Menorquí de Cooperació i el Fons Mallorquí de Cooperació en motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades que es commemorava el 20 de juny.

Un grup de ponents molt destacats ens han apropat la realitat que es viu a les fronteres que tenim més a prop: de les illes gregues a les Illes Canàries, amb aportacions i reflexions molt interessants.

Ells han estat: 

- Blanca Garcés, investigadora sènior de l'àrea de Migracions del CIDOB; Teodoro Bondyale, de la Federación de Asociaciones Africanas en Canarias (FAAC), i Lorraine Leete, del Legal Center Lesvos que opera a Grècia, ponents de la sessió 1 'Mobilitat humana i vivències de frontera'.

- Koldobi Velasco Vázquez, de Red canaria por los derechos de las personas migrantes; Ana Vizcaíno, de Somos Red; Mame Cheikh Mbaye, de la Federación de Asociaciones Africanas en Canarias (FAAC); Marco Aparicio, professor de Dret Constitucional de la Universitat de Girona, i Carlos Martín, de la plataforma Les Balears Acollim, ponents de la sessió 2 'Realitats a frontera sud'.

Podeu accedir als vídeos a través dels enllaços d'aquí baix.

Organitzador:
Fons Menorquí de Cooperació i Fons Mallorquí de Cooperació
Enllaços relacionats
Vídeo resum de les intervencions més destacades del cicle Sessió 1 completa: 'Mobilitat humana i vivències de frontera' Sessió 2 completa: 'Realitats a frontera sud'