Millora de la seguretat alimentària de la població de Betlem i Ramallah en situació o risc d’exclusió social afectats per la crisi de la Covid-19

Número:
2021333
Estat:
Tancat
Beneficiari:
Refugiats, desplaçats, desmobilit.
País:
PALESTINA
Continent:
ÀSIA
Àmbit:
Postemergència i acció humanitària
Aportació del Fons:
20.000 euros
Entitat executora:
Cáritas Jerusalén
SINOPSI:

Es milloraran les condicions de vida de la població afectada per la crisis de la COVID-19 als districtes de Betlem i Ramallah (Palestina) dins l’àmbit de la seguretat alimentària i es contribuirà a la millora d’aquesta seguretat a la població de risc d’exclusió social mitjançant l’accés a aliments i productes higiènics de primera necessitat i la reactivació del mercat laboral.

En concret, es beneficiaran 80 famílies i 50 persones grans mitjançant la distribució de cupons d’accés als aliments de primera necessitat i articles higiènics. També s'elaboraran menús setmanals supervisats per un metge nutricionista així com un pla de visita domiciliària pel seu repartiment. A més de recolzament psicosocial i atenció a altres possibles intervencions. Finalment es prepararà i distribuirà menjar calent als habitatges de les 50 persones grans dues vegades a la setmana.