Inici dels tallers de filosofia per a joves en temps de pandèmia

L'infància i l'adolescència han estat dos col.lectius que tot i no haver-se vist massa afectat per la covid-19 sí són els col.lectius que han patit amb major impacte les mesures de confinament i distància social.  Així, per a l'adaptació a la nova normalitat és imprescindible generar espais de reflexió crítica i diàleg que permetin procesar les experiència viscudes en relació a la covid-19 ( sobreinformació, contacte personal restringit, canvis en la convivència familiar...).

El projecte Tallers de Filosofia per a Joves en Temps de Pandèmia, neix amb l'objectiu de donar resposta a aquestes necessitats entre el col.lectiu jove.  A través de la pràctica del diàleg maiètic sobre temes com la veritat, la llibertat, la governança, les desigualtats, la por, la mort... vol generar un espai de reflexió crítica que permeti dotar a les joves i els joves d'eines per gestionar el malestar ocasionat pel confinament i repensar el model de societat post covid-19 que volen.  

Les primeres sessions s'han realitzat amb un grup de 9 joves a Maó i donada la bona acollida de la proposta s'ha obert un nou grup al municipi de Ciutadella que iniciarà el tallers el proper el proper 4 d'agost. 

Si teniu ganes d'apuntar-vos-hi encara hi sou a temps! 

Més informació a jaradio.sb@gmail.com i ciutadaniaglobal@fonsmenorqui.org 

 

DOCUMENTS ADJUNTS
Noticia Diari Menorca 5.08.20