Treballam en xarxa i aliances per construir relacions significatives amb altres agents per a la coordinació d’activitats, generar complicitats i intercanviar bones pràctiques.

Les nostres aliances més significatives són:

La Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat és un marc de coordinació i de representació conjunta en totes aquelles temàtiques que, per la seva importància, afecten els interessos comuns dels diferents fons de cooperació i solidaritat existents a l’Estat espanyol.

El Fons Menorquí n'ostenta la secretaria des de febrer de 2020.

ALDA és una associació dedicada a la promoció del bon govern i la participació ciudatana a l’àmbit local. ALDA és soci actiu del Consell d’Europa a través del Congrés de Poders Locals i Regionals i, actualment, compta amb prop de 300 membres de més de 40 països europeus, del Magrib i del Pròxim Orient.

També es maté una estreta col·laboració amb Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació i el Fons Pitiús de Cooperació, així com relacions institucionals i de coordinació amb diverses entitats autonòmiques. Formam part de la Comissió de Coordinació dels Ens Territorials de les Illes Balears, de la Comissió d’Enllaç pel Sàhara i del Consell de Cooperació de la Comunitat Autonòma de les Illes Balears.