El Fons Menorquí guanya el premi de recerca 2020 de l'Ateneu de Maó

31 de gener

El projecte «La sostenibilitat per a les destinacions turístiques de Menorca» del Fons Menorquí de Cooperació ha estat el guanyador de la primera edició del premi de recerca biennal convocat conjuntament per l’Ateneu de Maó i la Fundación Asmar-Catalina Mercadal.

La pretensió del Fons Menorquí de Cooperació a través d’aquest projecte és editar una guia de bones pràctiques per al sector turístic de Menorca, que ofereixi recomanacions per tal d’avançar cap a un model més respectuós amb el medi ambient, més inclusiu, divers i més igualitari, per fomentar una societat més justa.

Així mateix, es pretén donar al teixit empresarial turístic eines per d’impulsar la innovació, digitalització i tecnologia per millorar la competitivitat, fomentar un ús eficient dels recursos i consum responsable, i impulsar la formació, competències professionals i treball digne per a les persones del sector.

La dotació del premi és de 5.000 euros, dels quals a l'acte del passat divendres es va lliurar el 25 per cent. El 75 per cent restant serà entregat quan es lliuri el projecte acabat, que el Fons Menorquí de Cooperació té ara un any per desenvolupar.