Dia dels refugiats: activitats a Menorca (ES)

20 de juny de 2019
Horari:
20:00h

El Fons Menorquí de Cooperació junt amb A Menorca Som Regugitas, Camí i l'Ajuntament de Maó, organitza un acte pel  dia 20 de juny, dia mundial de les Persones Refugiades.

 

Des del Fons Menorquí de Cooperació s'han organitzat vàries activitats pel  dia mundial de les Persones Refugiades, amb la col·laboració i participació d’altres entitats com: A Menorca Som refugiats, Camí i l'Ajuntament de Maó.

 

L'objectiu és no oblidar la dramàtica situació que viuen milions de persones desarrelades entre refugiats, apàtrides, desplaçats interns i sol·licitants d'asil que actualment hi ha al món.

 

El dijous dia 20 estan previstes vàries activitats:

 

A Maó, a les 20h. al Claustre del Carme, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maó, inaugurem una exposició de fotografies sobre refugiats i organitzem una ponència.

 

Una representant de  l’Associació Catalunya-Líban i la periodista- documentalista Melissa Silva, durà a terme la xerrada per explicar la situació de la població refugiada Síria i Libanesa  degut a la guerra de Síria i ens presentarà el projecte amb el que el Fons Menorquí col·labora en aquest país. L’exposició de fotografies que inaugurarem és sobre els refugiats a aquest territori. El lloc de la xerrada i exposició serà el Claustre del Carme de Maó.

 

A Ciutadella, a la plaça de la Catedral, i el mateix dia i hora, Menorca Som Refugiats i Camí, han organitzat una actuació de Leon Manso, es llegirà un manifest i es farà una lectura de poemes de Joan López Casasnovas.

 

A través d’aquests actes, voldríem donar visibilitat  a la realitat de milions de persones que es veuen abocades a marxar del seu país per motius religiosos, polítics, ètnics, orientació sexual, entre altres.

Carrec:
Fons Menorquí de Cooperació, A Menorca Som Refugiats, Camí, Ajuntament de Maó
Organitzador:
Fons Menorquí de Cooperació
DOCUMENTS ADJUNTS
Projecte finançat.pdf