Dijous 25 Agost 2016
Sensibilització a Menorca / Grup de voluntariat

Grup de voluntariat

La teva col·laboració és necessària per avançar en la construcció d’una societat més solidària i equitativa.

Per entrar a formar part del grup de voluntariat del Fons calen els següents requisits:

  • Ganes de dedicar una part del teu temps a donar suport a activitats que promouen la millora social.
  • Ganes de deixar de ser espectador/a de la realitat per convertir-te en actor/actriu de canvi a partir de l’exigència i la implicació real.
  • Ganes de lluitar per la creació d’una ciutadania crítica capaç de promoure el canvi social.

L’acció compromesa té més força que un donatiu alhora de transformar el món, perquè els projectes de cooperació són necessaris però insuficients per combatre les desigualtats. Els reptes de desenvolupament impliquen canvis d’estructures, del sistema internacional, però també del model de vida i hàbits de consum individuals, la qual cosa resulta impossible sense l’empatia i la complicitat de la ciutadania de l’illa.

Perquè el canvi és possible, UNEIX-TE al Fons Menorquí de Cooperació. REGISTRA’T a la nostra base de dades i contactarem amb tu per informar-te de les accions en les quals pots col·laborar.

Vull formar part del grup de voluntariat del Fons 

Si vols formar part del grup de voluntariat del  Fons Menorquí deixa’ns les teves dades:

         
 
 

   
De conformitat amb la LO 15 /1999 de protecció de dades de caràcter personal l'informem que les dades personals que ens faciliti amb la complimentació d'aquesta butlleta seran incloses a un fitxer de la nostra propietat per gestionar la seva alta com a soci i mantenir-lo informat al respecte de les activitats del Fons Menorqui de Cooperació. Per accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-se al tractament de les seves dades pot dirigir-se per escrit al Fons Menorqui de Cooperació o al correu electrònic info@fonsmenorqui.org