Dimarts 17 Octubre 2017
Publicacions / Actualitat

Actualitat

Dijous 28 als Cinemes Canal Salat de Ciutadella i el divendres 29 a l'Orfeó Mahonès

Projecció de la pel.lícula INTERFERÈNCIES

El proper dijous 28 de juny s'inicia  el cicle de projeccions de la pel·lícula "INTERFERÈNCIES", impulsada i produïda per l'Observatori del Deute en la Globalització (ODG) i per la Fundació Quepo i organitzat, a Menorca, per la Plataforma per la Solidaritat en Temps de Crisi.

Interferències és la primera projecció que fa una reflexió sobre la crisi global i que posa nom als responsables. És la culminació del treball, en xarxa, de més de 10 anys d’investigació i denúncia dels mecanismes d'anticooperació. I, des de fa 5 anys, en paral·lel, és el resultat del treball de la Fundació Quepo per trobar noves maneres de comunicar i atracar l’audiovisual professional en el sector social, amb un compromís absolut amb els continguts, al servei del debat i de l' acció social.

La participació altruista de prop de 200 professionals del cinema, empreses audiovisuals, entitats socials, investigadors, empreses privades, economistes, activistes, tècnics, artistes i institucions públiques locals, han pogut convertir aquest projecte en una pel·lícula col·laborativa, sense afany de lucre, de qualitat, a més, d’una web de darrera generació www.interferencies.cc.

La primera projecció serà el proper dijous, dia 28 de juny, a les 22h, als Cinemes de Canal Salat. El divendres, dia 29 de juny, a les 21h, es projectarà a l'Orfeó Maonès.

L’entrada serà gratuïta.